Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok – ELMARAD
  2020.03.17. - MKT - Hírkategória: Általános

  A rendezvény elmarad, de amennyiben arra lehetőség nyílik, úgy egy későbbi időpontban elképzelhető, hogy idén még megrendezésre fog kerülni, így kérjük figyelje folyamatosan frissülő híreinket.

  Tisztelt Tagtársak, Kollegák, Barátaink!

   

  Sajnálattal tudatjuk, hogy a hazánkat is elérő COVID-19 járvány miatt az MKT Elnöksége határozatot hozott a májusra tervezett MKT Kongresszus és az áprilisra tervezett Ifjúsági Kardiológiai Napok elhalasztásáról. Ezeket a döntéseket a jelen helyzetben aligha kell indokolnunk, most még az anyagi veszteségek minimalizálhatók.

   

  Határoztunk arról is, hogy f. év november 11-14-én Balatonfüreden rendezzük meg a Kongresszust, aminek programja tartalmazza majd a májusira elfogadott tudományos absztraktokat, ipari és munkacsoport szimpózium tervezeteket. A késői időpontot a balatonfüredi szállodák kapacitás helyzete indokolja, remélhetően a járvány akkorra már nem lesz befolyásoló tényező.

   

  Az Ifjúsági Kardiológiai Napok esetleges későbbi megrendezéséről hasonló konkrét elképzelést egyelőre nem tudtunk megfogalmazni de tudatában vagyunk annak, hogy az IFKAN szintén nagyon fontos, a fiatalok és mindannyiunk által kedvelt rendezvény, aminek az év későbbi hónapjaiban történő megtartását szintén támogatnánk, amennyiben a várhatóan nagyon zsúfolt kongresszusi naptár erre lehetőséget nyújt.

   

  Kedves Barátaink!

   

  Elkövetkező hónapjainkat minden bizonnyal a hazánkat is elérő COVID-19 járvány, a védekezéssel kapcsolatos feladatok határozzák majd meg. Terveink szerint, a lehetőségek függvényében a Titkárság folyamatosan működik, kérdésekkel problémákkal kapcsolatban továbbra is rendelkezésre áll. Bízzunk benne, hogy az ősz folyamán már személyesen is tudunk találkozni a különböző kardiológiai rendezvényeken. Addig vigyázzunk magunkra, szeretteinkre, betegeinkre.

   

  Baráti üdvözlettel,

   

  Prof. Dr. Csanádi Zoltán

  az MKT Elnöke

   

  Prof. Dr. Járai Zoltán

  az MKT Főtitkára

Vissza